Billighaandvaerker.dk´s velrenommerede fagnetværk indeholder optimistiske og certificerede billige rengøringsfirmaer i hele det ganske land – herunder tæt på, hvor du bor. Alle kompetente håndværkere sætter servicen i højsædet og går op i både håndelag og leverer 3 tilbud billig rengøring. Du er endt på portalen Billighaandvaerker.dk, hvor du straks kan sammenligne 3 tilbud på billig rengøring arbejde.

BILLIG RENGØRING – FÅ 3 GRATIS TILBUD

Q. Hvor ofte kan I levere service?

Vi leverer gerne service en gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden, afhængigt af dit rengøringsbehov. Du kan også anmode om rengøring af hus til specielle begivenheder samt hjælp til udflytning og indflytning i rengøring. Fordi vi arbejder på en no-kontraktbasis, kan du opdatere eller ændre din rengøring plan for at passe din travle tidsplan, budget og rengøring behov.

Q. Tilbyder I konkurrencedygtige priser?

Vi anerkendes for at være overkommelige og fleksible. Nogle individuelle rengøringsselskaber kan tilbyde lavere priser, fordi de ikke dækker ansvarsforsikring eller arbejdstagerers kompensation. Helix Rengøringsselskaber er stolt over at give disse fordele, der sikrer vores kunders tryghed mens den stadig er i stand til at tilbyde konkurrencedygtige priser for vores ydelser.

Q. Sender I altid de samme rengøringfolk?

Vi mener, at det er meget vigtigt at altid sende det samme team til at rense dit hjem, og vi gør alt for i vores kontrol for at gøre dette muligt. Hvis et medlem af dit team er fraværende, gør vi vores bedste for at finde den bedst egnede erstatning. Alle vores boligområder tilbud husholdere undergår omfattende Helix Rengøringsselskaber uddannelse for at sikre, at kvaliteten af vores arbejde er altid konsekvent.

Q. Accepterer I rengøringsteknik drikkepenge?

Selvom der ikke forventes tip, har vi tilladelse til at acceptere dem. Nogle af vores klienter foretrækker at tip lidt i slutningen af ​​hver service, mens andre giver et stort tip i slutningen af ​​året. Du kan også skrive en anmeldelse på vores hjemmeside eller Facebook-side. Vi elsker at høre, at vores arbejde er værdsat.

Q. Kan der være kæledyr i hjemmet under en rengøringsservice?

Ja, vi er stolte over at være et kæledyrsvenligt firma. Hvis dit kæledyr er aggressivt på nogen måde, anbefaler vi, at du forlader ham eller hende udenfor eller i et lukket område for at sikre vores professionelle rengøringsmetoder. Hvis du ikke har planer om at være hjemme, når vi ankommer, så lad os vide, hvordan du korrekt håndterer rengøring omkring dit kæledyr.

Billig Rengøring Kontrakter

  • lobbyer
  • Toiletter
  • Back of House
  • køkken

Rengøring

  • værelse arbejdsbier
  • Vaskeri Hjælp
  • Permanent Placering
  • Ferie & Sick tidsdækning
  • timepriser anvend