Har du behov for en ejendomsmægler? I flere år har det københavnske boligmarkedet kun gået én vej, og det er opad. Har du derfor en bolig i hovedstaden, så kan det være en god idé allerede i dag at få lavet en vurdering af din bolig af en ejendomsmægler i København. For hvem ved – måske er det på tide, at du får solgt din bolig og endda med fortjeneste.  

Hvis din bolig er i god stand og har den rette beliggenhed, så vil der være mere end én ejendomsmægler i København, der står i kø for at få lov til at sælge din bolig. Du kan eksempelvis i vores andre artikler finde gode råd til, hvordan du optimerer din bolig bedst muligt.

Få en lokal ejendomsmægler til at se på din bolig

Når du vælger en ejendomsmægler i København, vil de oftest være lokalkendte, hvilket er et kæmpe plus. Sørg derfor for at finde en ejendomsmægler København, som har tidligere erfaring med salg i dit område. Priserne er favorable lige nu – i stort set alle områder i København – men en god og lokal ejendomsmægler i København vil have et område, hvor han eller hun har mest erfaring.

Ligger din bolig derfor på Nørrebro, så find en ejendomsmægler, der kender området og har solgt lejligheder på Nørrebro før. Det vil give dig en mere sikker pris, qua ejendomsmægleren kender det eksakte marked på eksempelvis Nørrebro.

Vær sikker på, at din bolig har en god tilstand

Du vil med sikkerhed kun profitere ved at vedligeholde og optimere din bolig, da en boligs stand selvfølgelig også går ind og påvirker prisen. Er standen helt i bund, men placeringen fantastisk, så vil beliggenheden – om ikke andet i hovedstadsområdet – udligne prisen. Dog er det vigtigt at vedligeholde boligen, således der ikke er for mange udgifter ved den.

Købere kan blive skræmt væk, hvis boligens stand er dårlig, og der derfor er en lang liste med fejl og mangler, som de skal til at gå i gang med – så kan det være, at de vælger en anden lejlighed frem for din.

Når det handler om et salg i København, så vil mange købere gå på kompromis med fejl og mangler. Det handler derfor om, at der ikke skal være for mange. Sørg for, at din bolig ser imødekommende ud, og at tilstandsrapporten spiller. Selvom der er fejl og mangler, skal boligen nok blive solgt i København af den rette ejendomsmægler. Men det gælder selvfølgelig, at jo bedre stand boligen er i, desto bedre er boligens pris og dermed din fortjeneste. Har du behov for at få repareret dine vvs-installationer inden boligen sættes til sag, så kan du med fordel bestille 3 gratis tilbud fra lokale blikkenslagerfirmaer.