Hvis du skal flytte til noget mindre – måske kun for en periode – og derfor ikke kan have alle dine ting med dig, er det ofte et problem at finde et sted at opbevare dem. Der er ikke mange, der har et ekstra værelse stående, som de ikke bruger og, derfor ender det i mange tilfælde med en kælder eller et loft. Her kan der dog være problemer med fugt mm. som kan skade dine ejendele, inden du igen får plads til dem selv. Ved at leje et opbevaringsrum på et lagerhotel, kan du undgå bekymringerne om fugt og skidt, der ødelægger dine ting. Som erhvervsdrivende kan du benytte et lagerhotel og leje ekstra lagerplads enten permanent eller midlertidigt, hvis du har behov for mere opbevaringsplads.

Opbevaringsproblemer

Det kan være træls at skulle spørge familie og venner, om du kan have dine ting stående hos dem i en periode. Mange har kun lige den plads de behøver eller har fyldt opbevaringspladsen i deres hus ud med egne ting. Derfor ender det ofte med, at det sted, de kan tilbyde, er i deres kælder eller på deres loft. Det er ikke altid gode opbevaringssteder. Mange kældre er fugtige og derfor slet ikke egnede til opbevaring af møbler og andre ejendele, der ikke tåler fugten. Loftrum er måske sjældent så fugtige som kældre til gengæld bliver de opbevarede ting mere beskidte, fordi det ikke nødvendigvis er et afskærmet miljø. Der kan også være både mus og fugle, der holder til på loftet.

Få et depotrum

Det er virkelig ærgerligt at komme og hente sine ting efter en periode og opdage, at de har taget skade af fugt eller skidt. Måske har der været mus i sofaens hynder og møl i uldbetrækket. Det kan koste dig mange penge at skulle købe nyt, fordi tingene har været opbevaret under forkerte forhold. Det kan meget bedre betale sig at leje sig ind på et lagerhotel og få et depotrum stillet til rådighed.

Trygt og sikkert

Et depotrum er et aflåst rum, som kun du har nøglen til. Der kan således ikke komme andre ind i rummet end dig. Rummet har altid samme temperatur og er helt uden fugt. Dine ting er på den måde sikret både hvad angår tyveri og skader. Dine ting kommer heller ikke til at få den karakteristiske hengemte lugt af kælder eller loft, som kan hænge ved i lang tid efter. Mange steder er det område, hvor depotrummene ligger, videoovervåget og afskærmet af et hegn og adgangen sker via en kode, som kun lejerne har. Derved kan ingen uvedkommende komme ind på området.

Brug for ekstra lagerplads?

Er du erhvervsdrivende og har brug for et ekstra lager enten som en mere eller mindre permanent løsning eller i en kortere periode, er det også muligt at leje en lagercontainer. Her kan du opbevare udstyr og maskiner eller materialer, der fylder for meget i dine egen faciliteter. Det er ofte muligt at køre helt hen til containeren med en lastbil, så det er nemt at få tingene fra lastbilen og ind i containeren samt den anden vej. Også her er området sikret, så du trygt kan opbevare både dyre maskiner og lagervarer med høj værdi.

Webshop som bierhverv

Har du en webshop, måske som bierhverv, er det til tider svært at få plads i din egen bolig, til de varer du sælger. Her kan du benytte dig af den sikre løsning, det er enten at leje et depotrum eller en lagercontainer. Så er det let at komme til varerne og du behøver ikke at stuve dem ind i dit private hjem.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *