Bruger du vor 100 pct gratis gulvsliberservice, kan du få op til 29% i fortrinlig prisnedslag på gulvafsliberregningen. Vi bistår med at spare penge (ca 29%) på en travl og engageret ekspert i 3300 Frederiksværk. Gulvsliberekspert Solvej Nordentoft er rådgiver i gulvsliberfaget og anbefaler, at man til enhver tid holder sig til kvalitets metoder. Feedback på gulvsliber-sag vedrørende “gulvbehandling med lud“ fra Bertram Dirichsen, Frederiksværk: God oplevelse og hurtig tjeneste. Her ses nogle eksempler på 1. klasses gulvproduktnavne, til professionel brug:

 • Probat træsæbe Hvid
 • Faxe Træolie
 • Floorcoat Natursæbe
 • Faxe Lud Original
 • Trip Trap Plejeolie Ekstra Hvid
Få 3 gratis tilbud

Få 3 tilbud på en billig gulvsliber fra Frederiksværk

Vi lokaliserer 100 % gratis og nemt 3 uimodståelige pristilbud (for eks. i Frederiksværk) fra tjenstvillige gulvsliberfirmaer. Det er superhurtigt at indhente gulvsliber tilbud på denne håndværkertjeneste og samtlige samarbejdspartnere løser alle typer af gulvsliberopgaver overalt i Frederiksværk. Det er let at sammenligne priser på perfekt gulvsliberarbejde online og spare mindst 64 procent i suveræn prisafslag. Kristian Damschneider, Frederiksværk: Jeg indhentede hurtigt 3 hammerfede tilbud og Gad´s Gulvservice blev hyret til at ordne opgaven “oliebehandling” i Frederiksværk. Super oplevelse – opgaven blev udført samme dag.

Hjemme i privaten kan du se på gulvsliberbuddene og derpå beslutte dig for du finder mest tillokkende. Helt nøjagtigt assisterer 3gulvafslibning.dk med at etablere en kontant forbindelse til parate gulvafsliberselskaber i f.eks. Frederiksværk. Find gratis det fedeste tilbud på din gulvsliber opgave i Frederiksværk fra udvalgte gulvsliberfirmaer.

Forberedende gulvsliber trin

 1. Klargør rummet
 2. Træk tæppet, polstring, klistrelister, hæfteklammer, søm
 3. Skrap gammel polstring og lim fra gulvet
 4. Sand gulvet
 5. Rengør gulvet (hvis nødvendigt)
 6. Påfør plet
 7. Påfør Polyurethan

Ved hvad du ikke skal gøre 

At undgå almindelig fornuft misbrug gør meget for at bevare dine gulve. Gå ikke på gulve med sko, der har pigge eller beskadigede hæle. Begræns det beløb, du mopper gulvene med væsker. Når du gør det, skal du aldrig bruge husholdningsrengøringsprodukter, der indeholder citron, citrus, tungolie eller silicium, da de let kan beskadige finishen. Undgå også produkter, der indeholder akryl eller urethan-polering for at prøve at gendanne glansen.

Pas på dine gulve ved hjælp af eksperter

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan du plejer hårdttrægulve, skal du kontakte teamet på Just Around the Corner. Vi kan besvare alle dine spørgsmål om rengøring, valg og installation af et trægulv. Vores team har omfattende erfaring og ægte ekspertise når det kommer til gulve. Hvis du har specifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Beslutter du stadig om det bedste hårdttræ til dit hjem? Download din gratis kopi af Ultimate Hardwood Flooring Guide til alle dine gulvspørgsmål. Hvis bredt plankt hårdttræ er den bedste mulighed for dig, skal du handle hurtigt for at spare 10% på dit køb af bredt plankegulv.

Er det virkelig støvfri?

En fælles bekymring blandt husejere er det støv, der oprettes under slibeprocessen. Nogle gulveentreprenører opkræver et ekstra gebyr for “støvfri” slibning. Vi vælger at snarere inkludere denne service uden ekstra omkostninger. På hvert udstyr tilslutter vi selvrensende støvsugere, der er udstyret med HEPA-filtrering for at minimere støvet, der oprettes under slibeprocessen. Selvom det ville være rart, hvis det var helt støvfrit, er der stadig skabt en lille mængde støv. Jeg sammenligner det typisk med 4 ugers normalt husstøv. Se vores gennemgangssektion for at se, hvad tidligere klienter syntes om vores “støvfrie” slibesystem!