Du sparer nemt penge (op til 14 procent) med 3 fantastiske hurtige vvs-tilbud i Kolding. Her på vores super online vvs-service vil vi tilbyde, at finde tre attraktive vvs-mand tilbud fra faglærde billige vvs-firmaerfirmaer i nærheden af dig. Det er let og hurtigt at benytte vores vvs-mand side og vvs-mandne arbejder med alle former for vvs-opgaver alle vegne i Kolding.

Modtag 3 tilbud på vvs-arbejde i Kolding - absolut gratis!

Du føler også, at det er lidt svært, selv at bestille tilbud fra en lokal bundsolid Kolding vvs-mand. Vi indhenter kun tilbud ved robuste vvs-firmaer, og således kan vi love grundig vvs-arbejde fra A til Z. Oplys om din opgave i detaljer så vvs-firmaerne bedre kan afgøre, om de vælger at lægge billet ind på din Kolding vvs-opgave.

På få arbejdsdage kontakter de 3 mest motiverede vvs-firmaer dig med deres lokale vvs-tilbud i for eksempel Kolding. Find arbejdsvillige vvs-firmaer her på rabatsiden 3vvstilbud.dk. Her sparer du penge (ca 14 procent) med 3 bæredygtige prisfaste tilbud.

VVS tilbud – få nemt 30 % i rabat

Et hjem har adskillige vandhaner og vandtilslutninger til både bruser, vaskemaskine , opvaskemaskine og så videre. På vvs-fagsprog kaldes de tapsteder. Det kolde vand til tapstederne tilføres normalt til boligen via en såkaldt stikledning, der kommer fra hovedvandledningen, der normalt ligger ude i vejen. En stikledningen skal altid ligge i frostfri dybde og er forsynet med en hovedstophane placeret i jorden foran bygningen.

Hovedstophanen er næsten altid skjult under et sekskantet støbejernsdæksel, der er mærket med et stort V. Ved at fjerne dækslet, kan man både lukke og åbne hovedstophanen ved at benytte en specielt udformet T-nøgle. Hvis bygningen har en kælder, er stikledningen som regel ført her ind her monteret med en hovedafspærringsventil. Denne ventil har påsat en taphane, så man kan tømme bygningens vandinstallationer fuldstændigt for vand.

I vandrørene, der fører til vaske- og opvaskemaskiner samt varmtvandsbeholderen, skal der altid være placeret en kontraventil, der ved eventuelt opstået undertryk ude i hovedvandledningen vil forhindre et tilbageløb, der risikerer at forurene drikkevandet. Vandvarmeren er derudover udstyret med en  ekstra sikkerhedsventil.

Denne sikkerhedsventil åbner helt automatisk, såfremt trykket i vandtanken bliver for højt, og der er risiko for, at vandvarmeren vil eksplodere. En sikkerhedsventil har monteret et håndgreb, som bør udløses et par gange årligt. På den måde gror ventilen ikke fast og man har således en god sikkerhed for, at sikkerhedsventilen fungerer, hvis det skulle blive aktuelt.

Få løst dine vvs-problemer af en godkendt fagmand

Fortæl os om opgaven i tilbudsskemaet på kort tid og få 2-3 skræddersyede vvs-tilbud fra kompetente Kolding vvs-firmaer. Brug os i dag og spar penge på en kvalitetssikret og faguddannet specialist nær dig. Beskriv din opgave i detaljer så vvs-firmaerne med det samme kan afgøre, om de har mulighed for at afgive lokale tilbud på din vvs-opgave. Få også 3 rasende gode flyttetilbud nu du er i gang!

Lad erfarne og prekvalificerede vvs-specialister fra Kolding ordne vvs-opgaven. Vi leverer dig nemt den skarpeste pris på din vvs-opgave på ingen tid – herudover med særdeles god rabat. Seriøse vvs-folk foreslår kun at holde sig til seriøse mærker som eksempelvis:

  • Jacuzzi
  • Baxi
  • Ideal
  • Bosch
  • Duravit

Modtag 3 tilbud på vvs-arbejde i Kolding - absolut gratis!

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *