Billig energimærke - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på billig energimærke
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar op til 20% på et billigt energimærke

Få 3 Billig energimærke tilbud

Billig energimærke - Få 3 tilbud

17. februar 2018. Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på et billigt energimærke. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dit behov for et energimærke. Herefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle energimærke konsulenter, der gerne vil udarbejde et energimærke for dig. På denne måde kan du spare op til 20% på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på energimærke hos forskellige konsulentfirmaer.

Energimærke priser

Et energimærke er lovpligtigt ved salg af en bolig. Som sælger er det din pligt at få udarbejdet et energimærke af en beskikket energikonsulent. Et energimærke omfatter bl.a. en beregning af boligens forbrug og energimæssige tilstand, beregnet ud fra et normalt forbrug. Derudover indeholder energimærket en oversigt over forslag til, energibesparende foranstaltninger samt råd om, hvordan energiforbruget i boligen kan reduceres.

Gratis tilbud på håndværkere

Det primære formål med et energimærke, er at motivere boligejere til energibesparelser. For købere af boliger er det primært for at se, hvad der er af energimæssige udgifter ved købet. Sørg for at få en god snak med energikonsulenten når han kommer ud til din bolig for at lave energimærket. Måske er det kun ganske få forbedringer, som skal udføres for at forbedre energimærket og derved forøge chancerne for at få boligen solgt.

Få 3 Billig energimærke tilbud


Eksempler på billig energimærke firmaer:
Falkon A/S Rådgivende Ingeniører
Nordre Fasanvej 43
2000 Frederiksberg
CVR: 25244826
Hjemmeside
Kjelmann Konsulting Henrik Kjelmann
Burrehøjvej 12
8830 Tjele
CVR: 27167918
Hjemmeside
JRE Bygningssyn ApS
Halfdan Rasmussens Vej 23
4700 Næstved
CVR: 30484711
Hjemmeside