Billig energimærke - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på billig energimærke
  • Udfyld formularen online på under 7 minutter
  • Spar op til 24% på et billigt energimærke

Få 3 Billig energimærke tilbud

Billig energimærke - Få 3 tilbud

18. august 2018. Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på et billigt energimærke. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dit behov for et energimærke. Herefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle energimærke konsulenter, der gerne vil udarbejde et energimærke for dig. På denne måde kan du spare op til 20% på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på energimærke hos forskellige konsulentfirmaer.
Det primære formål med et energimærke, er at motivere boligejere til energibesparelser. For købere af boliger er det primært for at se, hvad der er af energimæssige udgifter ved købet. Sørg for at få en god snak med energikonsulenten når han kommer ud til din bolig for at lave energimærket. Måske er det kun ganske få forbedringer, som skal udføres for at forbedre energimærket og derved forøge chancerne for at få boligen solgt.

Energimærke priser

Et energimærke er lovpligtigt ved salg af en bolig. Som sælger er det din pligt at få udarbejdet et energimærke af en beskikket energikonsulent. Et energimærke omfatter bl.a. en beregning af boligens forbrug og energimæssige tilstand, beregnet ud fra et normalt forbrug. Derudover indeholder energimærket en oversigt over forslag til, energibesparende foranstaltninger samt råd om, hvordan energiforbruget i boligen kan reduceres.
Når du skal sælge din bolig, kan du på Boligtilstand.dk indhente 3 gratis tilbud på 3 forskellige rapporter (energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn) med det samme. Vores tilknyttede partnere udfærdiger energimærkning i hele Danmark. Alle partnere er certificerede og derfor godkendte til at lave tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn i høj kvalitet. Bestil her et uforpligtende tilbud på et billigt energimærke og eventuelt også en tilstandsrapport og et eleftersyn.

Håndværksarbejde - Få gratis 3 konkrete tilbud

Reglerne om energimærkning findes i bekendtgørelse nr 61 af 27/01 2011 om energimærkning af bygninger. Reglerne indebærer, at sælger af en bolig skal fremlægge en gyldig energimærkning ved salg eller udleje af en bygning. Derudover skal større ejendomme med et etageareal på 1.000 m2 eller derover have udarbejdet jævnlig energimærkning hvert 7. år. Energimærkningen skal udarbejdes, inden gyldigheden af den seneste energimærkning af ejendommen udløber. En energimærkning er gyldig i 10 år. Hvis der ved energimærkningen findes besparelser med en tilbagebetalingstid på under 10 år, som tilsammen udgør mere end 5 procent af energiforbruget, nedsættes gyldigheden af energimærket til 7 år.

Få 3 Billig energimærke tilbud


Eksempler på billig energimærke firmaer:

Egerbyg A/S
Hvidovrevej 137
2650 Hvidovre
CVR: 32070523
Hjemmeside
Bakmann ApS
Hudevad Byvej 1
5792 Årslev
CVR: 37099686
Hjemmeside
Pihl Coating Entreprise A/S
Rynkevangen 5
4400 Kalundborg
CVR: 16758272
Hjemmeside