Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på en billig bygningssagkyndig
  • Udfyld formularen online på under 7 minutter
  • Spar op til 25% på en billig bygningssagkyndig

Få 3 Bygningssagkyndig tilbud

Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

18. august 2018. Få 3 tilbud på en billig bygningssagkyndig - gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online på 3 minutter og beskriv din opgave til den bygningssagkyndige. Herefter modtager du inden for 48 timer tre skarpe tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil hjælpe dig med dit byggeprojekt. På denne måde kan du spare op til 30% på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos forskellige bygningssagkyndige. Vores netværk af professionelle bygningssagkyndige tilbyder seriøs, omhyggelig, professionel bygnings- og byggeteknisk rådgivning, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov. Alt for mange mennesker kommer i byggetekniske vanskeligheder ved hussalg og huskøb, samt i forbindelse med udført håndværkerarbejde. Det kan i de fleste tilfælde undgås, ved sagkyndig byggeteknisk assistance - som ikke koster en formue.

Bygningssagkyndig priser

En bygningssagkyndig er en uvildig fagmand, der medvirker til at byggeprojekter forløber planmæssigt og i overensstemmelse med gældende regler og love. Den bygningssagkyndige kan ligeledes assistere i forsikringssager og ved uenigheder med entreprenøren. Det gælder ved alle typer af boliger: Parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse samt andels- og ejerlejligheder - af énfamiliestørrelse, og i alle årgange og byggeår.
En bygningssagkyndig er en person, der er beskikket af erhvervsministeren til at udarbejde tilstandsrapporter og energimærkninger på bygninger. Den bygningssagkyndige gennemgår den pågældende bygning for synlige fejl og mangler, og udarbejder herefter en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten benyttes efterfølgende til at oplyse køber om ejendommens generelle tilstand ved overdragelsen, samt ved oprettelse af en ejerskifteforsikring. En beskikket bygningssagkyndig har mindst 5 års erfaring i at gennemgå og vurdere boliger og bygninger. En byggesagkyndig kan ikke forventes at opdage alle skjulte skader og kan derfor ikke gøres ansvarlig for disse eventuelle skjulte skader, der ofte er umulige at konstatere ved et huseftersyn. Til gengæld har den bygningssagkyndige et professionelt ansvar for at udfylde en korrekt og fyldestgørende tilstandsrapport.

Undgå at blive snydt

Bestil 3 tilbud på en beskikket bygningssagkyndig fra Boligtilstand.dk. En beskikket bygningssagkyndig kan blandt andet udarbejde tilstandsrapporter af alle typer ejendomme. Vores tilknyttede bygningssagkyndige rykker ud i hele Danmark og tilbyder altid hurtig og professionel ekspedition. Brug skemaet og bestil en beskikket bygningssagkyndig – vi vender hurtigt tilbage med 3 gratis og uforpligtende tilbud.
Et huseftersyn foretages af en bygningssagkyndig, der er beskikket af Erhvervsministeriet. Han repræsenterer hverken køber eller sælger, men giver et objektivt og neutralt billede af husets generelle tilstand. En beskikket bygningssagkyndig er en professionel fagmand med en byggeteknisk grunduddannelse og derudover en uddannelse i regler for bygningsgennemgang. Endvidere har han mindst fem års erfaring i at gennemgå og vurdere bygninger. En bygningssagkyndig kan gøres ansvarlig for mangelfulde og/eller åbenlyst forkerte oplysninger i tilstandsrapporten. Til gengæld kan han ikke gøres ansvarlig for skjulte skader, som oftest er umulige at konstatere ved huseftersynet. Få 3 stærke tilbud på en pålidelig bygningssagkyndig i dag!

Få 3 Bygningssagkyndig tilbud


Eksempler på bygningssagkyndig firmaer:

Ryslinge El
Tvekildevej 1
5856 Ryslinge
CVR: 29453373
Hjemmeside
Skibye Lorentzen Arkitekter
Sølundsvej 1
2100 København Ø
CVR: 32896472
Hjemmeside
Finn A. Christensen A/S
Ærøvej 58
9900 Frederikshavn
CVR: 27207421
Hjemmeside