Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på en billig bygningssagkyndig
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar op til 25% på en billig bygningssagkyndig

Få 3 Bygningssagkyndig tilbud

Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

17. februar 2018. Få 3 tilbud på en billig bygningssagkyndig - gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online på 3 minutter og beskriv din opgave til den bygningssagkyndige. Herefter modtager du inden for 48 timer tre skarpe tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil hjælpe dig med dit byggeprojekt. På denne måde kan du spare op til 30% på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos forskellige bygningssagkyndige.

Bygningssagkyndig priser

En bygningssagkyndig er en uvildig fagmand, der medvirker til at byggeprojekter forløber planmæssigt og i overensstemmelse med gældende regler og love. Den bygningssagkyndige kan ligeledes assistere i forsikringssager og ved uenigheder med entreprenøren. Det gælder ved alle typer af boliger: Parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse samt andels- og ejerlejligheder - af énfamiliestørrelse, og i alle årgange og byggeår.

Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Vores netværk af professionelle bygningssagkyndige tilbyder seriøs, omhyggelig, professionel bygnings- og byggeteknisk rådgivning, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov. Alt for mange mennesker kommer i byggetekniske vanskeligheder ved hussalg og huskøb, samt i forbindelse med udført håndværkerarbejde. Det kan i de fleste tilfælde undgås, ved sagkyndig byggeteknisk assistance - som ikke koster en formue.

Få 3 Bygningssagkyndig tilbud


Eksempler på bygningssagkyndig firmaer:
ISO-Test Gruppen ApS
Neblevej 1
4720 Præstø
CVR: 34227284
Hjemmeside
Arkitektfirmaet Arne Birk
Møllergade 67
5700 Svendborg
CVR: 28859422
Hjemmeside
Stig Asger Jensen
Muldager 62
3600 Frederikssund
CVR: 19105474
Hjemmeside