Billig tilstandsrapport - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på en billig tilstandsrapport
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar op til 20% på en billig tilstandsrapport

Få 3 Billig tilstandsrapport tilbud

Billig tilstandsrapport - Få 3 tilbud

27. april 2018. Få 3 tilbud på en billig tilstandsrapport - gratis og uforpligtende. Udfyld formularen online på under fem minutter og beskriv dit behov for en tilstandsrapport. Inden for 48 timer vil du modtage 3 skarpe tilbud fra byggesagkyndige, som gerne vil udarbejde en tilstandsrapport for dig. Du kan spare helt op til 30% ved på denne måde at indhente priser og tilbud 3 steder. Tilstandsrapporten udarbejdes altid af en 100% uvildig bygningssagkyndig.

Tilstandsrapport priser

En tilstandsrapport af private boliger, andelsboliger, ejerlejligheder og sommerhuse er et vigtigt redskab og dokumentation i forbindelse med en bolighandel. En tilstandsrapport og evt. en energimærkning siger samlet set noget om boligens tilstand med hensyn til synlige skader og eventuelle andre skader samt angiver, hvilken energimæssig tilstand, boligen er i. Alle tilstandsrapporter skal udarbejdes af en professionel byggesagkyndig.

Spar tid og få hurtigt tilbud

Det er sælgers ansvar at få udarbejdet en tilstandsrapport forud for et boligsalg. Samtidig skal du som sælger være opmærksom på, at det er dit ansvar at forevise køberen tilstandsrapporten, da du ellers ikke er friholdt for ansvar - selv efter gennemført hushandel. Med en tilstandsrapport på plads - som i øvrigt er lovpligtigt - er du som sælger bedre dækket i forhold til skader, der først opdages, efter at bolighandlen er gennemført.

Få 3 Billig tilstandsrapport tilbud


Eksempler på billig tilstandsrapport firmaer:
Factum2 Møn
Fanefjord Kirkevej 56
4792 Askeby
CVR: 25603206
Hjemmeside
JGIsystem
Håndværkerhaven 23
2400 København NV
CVR: 33279973
Hjemmeside
Vopa Ejendomsadministration ApS
Fruebjergvej 3 2
2100 København Ø
CVR: 36450088
Hjemmeside