Elinstallationsrapport - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på en billig elinstallationsrapport
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar op til 25% på en billig el-installationsrapport

Få 3 Elinstallationsrapport tilbud

Elinstallationsrapport - Få 3 tilbud

27. april 2018. Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på en billig elinstallationsrapport. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for en el-installationsrapport. Herefter modtager du inden for 24 timer tre stærke tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil udarbejde en elinstallationsrapport for dig. Sådan kan du spare 25% på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på elinstallationsrapport hos forskellige bygningssagkyndige.

Elinstallationsrapport priser

Når du sætter dit hus til salg, er det nødvendigt at få gennemgået de elektriske installationer - det er det, der i daglig tale kaldes for et eltjek. Et eltjek er forudsætningen for, at der efterfølgende kan udarbejdes en elinstallationsrapport. Denne rapport giver såvel køber som sælger et bedre og mere gennemsigtigt grundlag at handle på. Indholdet af et eltjek er fastlagt i bekendtgørelsen om elinstallationsrapporter som led i revision af huseftersynsordningen.

Overlad tilbudsarbejdet til os

Formålet med et eleftersyn er, at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed - både praktisk og sikkerhedsmæssigt. Det gøres ved at kontrollere, om elinstallationerne er beskyttet hensigtsmæssigt imod stød og brandfare. Du skal også være opmærksom på, at en elinstallationsrapport er obligatorisk ved boligsalg, hvis man ønsker at tegne en ejerskifteforsikring. Klik på den grønne knap og udfyld formularen på 3 minutter allerede i dag!

Få 3 Elinstallationsrapport tilbud


Eksempler på elinstallationsrapport firmaer:
Bygningskonsulent Søren F. Jensen
Østre Strandvej 13
2670 Greve
CVR: 19667804
Hjemmeside
Stender Ingeniører ApS
Petersbjerggård 16
6000 Kolding
CVR: 15290439
Hjemmeside
JeXen Arkitekter
Jeksenvej 185
8464 Galten
CVR: 30331249
Hjemmeside