Elinstallationsrapport - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på elinstallationsrapport
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar 25% på en billig el-installationsrapport

Få 3 Elinstallationsrapport tilbud

Elinstallationsrapport - Få 3 tilbud

19. juni 2018. Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på en billig elinstallationsrapport. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for en el-installationsrapport. Herefter modtager du inden for 24 timer tre stærke tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil udarbejde en elinstallationsrapport for dig. Sådan kan du spare 25% på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på elinstallationsrapport hos forskellige bygningssagkyndige.
Formålet med et eleftersyn er, at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed - både praktisk og sikkerhedsmæssigt. Det gøres ved at kontrollere, om elinstallationerne er beskyttet hensigtsmæssigt imod stød og brandfare. Du skal også være opmærksom på, at en elinstallationsrapport er obligatorisk ved boligsalg, hvis man ønsker at tegne en ejerskifteforsikring. Klik på den grønne knap og udfyld formularen på 3 minutter allerede i dag!

Elinstallationsrapport priser

Når du sætter dit hus til salg, er det nødvendigt at få gennemgået de elektriske installationer - det er det, der i daglig tale kaldes for et eltjek. Et eltjek er forudsætningen for, at der efterfølgende kan udarbejdes en elinstallationsrapport. Denne rapport giver såvel køber som sælger et bedre og mere gennemsigtigt grundlag at handle på. Indholdet af et eltjek er fastlagt i bekendtgørelsen om elinstallationsrapporter som led i revision af huseftersynsordningen.
En elinstallationsrapport udarbejdes af en autoriseret elinstallatør. El-installatøren repræsenterer hverken sælger eller køber, men laver en professionel uvildig gennemgang af de elektriske installationer. Han har især fokus på installationernes lovlighed og funktionsdygtighed. Den færdige elinstallationsrapport indeholder resultatet af gennemgangen af bygningens elinstallationer. Gennemgangen af de elektriske installationer skal foretages i de bygninger, der hører med til den almindelige beboelsesfunktion. Dvs. selve boligen, eventuelt carport/garage og brændeskur. Boligens lofts- og kryberum er ligeledes omfattet af gennemgangen.

Vi sender din opgave i udbud

Huseftersynsordningen omfatter både huseftersyn og eleftersyn i forbindelse med et ejerskifte. Sælgeren skal bestille et eleftersyn hos en autoriseret elinstallatør. Sælgeren får derefter en elinstallationsrapport og indhenter herefter et tilbud på ejerskifteforsikring, som fremsendes til køber, inden købsaftalen skal underskrives. På den måde kan sælger fritages for det normale 10-årige sælgeransvar. Elinstallatøren gennemgår boligens elinstallationer for at kunne tegne et uvildigt og professionelt billede af, om bygningens elinstallationer er lovlige og funktionsdygtige. Man kan klage, hvis elinstallatøren har overset funktionsfejl, ulovlige forhold eller har begået andre fejl, så elinstallationsrapporten ikke giver et korrekt billede af boligens elinstallationer.

Få 3 Elinstallationsrapport tilbud


Eksempler på elinstallationsrapport firmaer:

Arkitekt & Byggeservice
Septembervej 219
2860 Søborg
CVR: 21309931
Hjemmeside
JeXen Arkitekter
Jeksenvej 185
8464 Galten
CVR: 30331249
Hjemmeside
Asvebo ApS
Vestermarksvej 28
2300 København S
CVR: 31372488
Hjemmeside