Termografering - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på billig termografering
  • Udfyld webformularen online på 3 minutter
  • Spar op til 20% på termografi af din bolig

Få 3 Termografering tilbud

Termografering - Få 3 tilbud

27. april 2018. Få 3 tilbud på billig termografering - gratis og uforpligtende. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dine ønsker til termografi. Herefter får du i løbet af 24 timer 3 gode tilbud fra erfarne specialister, der gerne vil byde på din termografering opgave. Du kan spare helt op til 20% sammenlignet med den pris, du kunne få, hvis du selv skulle indhente priser hos forskellige termografi virksomheder.

Termografering priser

Termografi er en varmeteknisk målemetode af boliger, der viser forskellen i temperaturen ude og inde ved hjælp af farver. Farverne viser, hvor varmen slipper ud af huset og hvor kulden trænger ind og giver dermed et billede af, hvor varmen går til spilde i boligen. Termografi foregår ved brug af et infrarødt kamera som registrerer infrarød stråling. Hvor overfladen er koldest, er farven grøn/blå, og hvor den er varmest, er farven rød/gul.

En gratis service fra os til dig

På et indendørs termografisk billede viser de blå og grønne farver, hvor kulden kommer ind i huset. Ved at benytte en termografisk måling, fjernes al tvivlen om, hvorvidt der finder varmetab sted eller ej. Dermed kan du spare mange håndværkertimer, da den termografiske måling indsnævrer de problematiske steder og er med til at kortlægge de udbedringer, din bolig kræver. Få 3 tilbud på termografering allerede i dag!

Få 3 Termografering tilbud


Eksempler på termografering firmaer:
Thorvald Mathiesen, Rådgivende Ingeniørfirma ApS
Willemoesgade 2
5610 Assens
CVR: 29622736
Hjemmeside
Poul Pedersen Bygningsingeniører
H C Andersensvej 92
7430 Ikast
CVR: 32778887
Hjemmeside
Dansk-skimmel.dk
Vestergade 14 A
4690 Haslev
CVR: 35742158
Hjemmeside