Termografering - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på billig termografering
  • Udfyld webformularen online på 3 minutter
  • Spar op til 25% på termografi af din bolig

Få 3 Termografering - Få 3 tilbud tilbud

Termografering - Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på billig termografering - gratis og uforpligtende. Udfyld onlineformularen på under 3 minutter og beskriv dine ønsker til termografi. Herefter får du i løbet af 24 timer 3 gode tilbud fra erfarne specialister, der gerne vil byde på din termografering opgave. Du kan spare helt op til 20% sammenlignet med den pris, du kunne få, hvis du selv skulle indhente priser hos forskellige termografi virksomheder.
På et indendørs termografisk billede viser de blå og grønne farver, hvor kulden kommer ind i huset. Ved at benytte en termografisk måling, fjernes al tvivlen om, hvorvidt der finder varmetab sted eller ej. Dermed kan du spare mange håndværkertimer, da den termografiske måling indsnævrer de problematiske steder og er med til at kortlægge de udbedringer, din bolig kræver. Få 3 tilbud på termografering allerede i dag!

Termografering priser

Termografi er en varmeteknisk målemetode af boliger, der viser forskellen i temperaturen ude og inde ved hjælp af farver. Farverne viser, hvor varmen slipper ud af huset og hvor kulden trænger ind og giver dermed et billede af, hvor varmen går til spilde i boligen. Termografi foregår ved brug af et infrarødt kamera som registrerer infrarød stråling. Hvor overfladen er koldest, er farven grøn/blå, og hvor den er varmest, er farven rød/gul.
Alle overflader i en bygning udsender varmestråling. Med et infrarødt kamera bølgelængden på varmestrålingen måles og omsættes til temperaturer. Et infrarødt billede vil vise, hvor boligen har sine svagheder og hvor man kan mindske varmetabet. For at få det optimale resultat er det vigtigt, at temperaturforskellen mellem indvendig og udvendig væg er mindst 15°C. Det anbefales ikke, at man termograferer ved en udetemperatur på over 5°C og termografering foregår derfor oftest i vinterhalvåret. Det er ikke kun gamle huse, der er utætte. Vore samarbejdspartnere kontrollerer mange nye huse, hvor ejeren har en mistanke om, at byggeriet ikke lever op til forventningerne. Med en frisk termografirapport i hånden har man en god mulighed for at påpege eventuelle fejl og mangler over for entreprenøren. Termografering er derfor også meget brugbar i forbindelse med opførelse af nye boliger.

Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

Hvad betyder termografering? Vi mennesker kan ikke se alt - Vi kan for eksempel ikke se infrarøde stråler. Det kan en termograf til gengæld gennem sit termograferingskamera. Kameraet kan, ud fra den infrarøde stråling, aflæse temperaturen på overfladen af en bygning. Det fungerer lidt som røntgenbilleder, hvor man kan se overfladens refleksioner. De mange flotte farver viser temperaturforskellene på de forskellige overflader.
På baggrund af et termogram spotter operatøren, hvor varmen slipper ud, og hvor kulden trænger ind. Termografering er berøringsfri måling, der er anvendelig i mange situationer. F.eks. kan operatøren finde utætheder i fjernvarmerør og lokalisere løse forbindelser i eltavler. En af fordelene ved termografering er, at man hurtigt og nemt kan undersøge store områder på forholdsvis tid. Termografering er en god investering. Forebyggende vedligehold kan altid betale sig, og driver du eksempelvis en produktionsvirksomhed, kan termografering spare dig for mange penge og samtidig optimere driftsikkerheden.

Få 3 Termografering - Få 3 tilbud tilbud


Eksempler på termografering firmaer:

Danske Bygningssagkyndige I/S
Lobovej 6
3450 Allerød
CVR: 29899088
Hjemmeside
JRE Bygningssyn ApS
Halfdan Rasmussens Vej 23
4700 Næstved
CVR: 30484711
Hjemmeside
Steenstrup & Schmidt ApS
Gillesbjergvej 4
5900 Rudkøbing
CVR: 28674392
Hjemmeside