Billig energimærke - Få 3 tilbud

"Billig energimærke - Få 3 tilbud"

Billig energimærke - hurtigt og nemt med 3 tilbud

Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på et billigt energimærke. Udfyld onlineformularen på under 7½ minut og beskriv dit behov for et energimærke. Derefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle energimærke konsulenter, der gerne vil udarbejde et energimærke for dig. På denne måde kan du spare op til 20% på regningen i forhold til, hvis du selv skulle skaffe attraktive tilbud på energimærke hos forskellige konsulentfirmaer. Slip for at betale i dyre domme for en kvalitetssikret håndværker i dit nabolag. Det kan nogle gange være forholdsvis bøvlet, selv at få kontakt til en lokal engageret håndværker tæt på dig. I løbet af relativ kort tid modtager du gratis 3 hammerfede tilbud på udarbejdelse af et troværdigt energimærke.
Et energimærke er lovpligtigt ved salg af en bolig. Som sælger er det din pligt at få udarbejdet et energimærke af en beskikket energikonsulent. Derudover indeholder energimærket en oversigt over forslag til, energibesparende foranstaltninger samt råd om, hvordan energiforbruget i boligen kan reduceres.
Når du skal sælge din bolig, kan du på Boligtilstand.dk indhente 3 gratis tilbud på 3 forskellige rapporter (energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn) med det samme. Vores tilknyttede partnere udfærdiger energimærkning i hele Danmark. Alle partnere er certificerede og derfor godkendte til at lave tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn i høj kvalitet. Bestil her et uforpligtende tilbud på et billigt energimærke og eventuelt også en tilstandsrapport og et eleftersyn.

Få 3 gratis tilbud på billig energimærkning i dag

Reglerne om energimærkning findes i bekendtgørelse nr 61 af 27/01 2011 om energimærkning af bygninger. Reglerne indebærer, at sælger af en bolig skal fremlægge en gyldig energimærkning ved salg eller udleje af en bygning. Derudover skal større ejendomme med et etageareal på 1.000 m2 eller derover have udarbejdet jævnlig energimærkning hvert 7. år. Energimærkningen skal udarbejdes, inden gyldigheden af den seneste energimærkning af ejendommen udløber. En energimærkning er gyldig i 10 år. Såfremt der ved en given energimærkning er påvist en eller flere besparelser med en tilbagebetalingstid på mindre end 10 år (og de tilsammen udgør over 5 procent af energiforbruget), nedsættes gyldigheden af energimærket til 7 år.

"Billig energimærke - Få 3 tilbud"Hvad er energimærke nyttigt for?

I juni blev cirkulære 235/2013 trådt i kraft, hvorefter bygninger og både nybyggeri og allerede eksisterende boliger skal overholde energimærket for at kunne sælges eller lejes.
Hvad er et sådant certifikat om og nyttigt for?
Emnet er stadig kontroversielt, som det faktum at mange stemmer er af den opfattelse, at et sådant certifikat er absolut ubrugeligt. Denne erklæring er imidlertid langt fra at være sand, da dette dokument kan være yderst effektivt, når man genopretter en bygning eller arkitektonisk konstruktion eller inspicerer sin virkelige tilstand, før man investerer i den. Lad os tænke et øjeblik, at en bygning, hvor energimærket er bedømt, lad os sige, at F eller G vil øge energiforbruget, hvilket betyder, at omkostningerne på lang sigt vil være meget højere end dem, der henvises til en anden bygning med en energimærkning klassificeret mellem A og B kategorier. Energi certifikat spiller en meningsfuld rolle på dette stadium, da det er takket være dette dokument, at potentielle købere vil kunne have kendskab til omkostningerne hidrørende fra den pågældende bygning eller arkitektoniske konstruktion.
Energicertifikat er ikke mere end et informativt dokument, som giver bygningskunderne eller lejere de væsentlige og relevante oplysninger om CO2 -emissioner og elforbrug pr. År, som også indeholder regler og vejledninger for at forbedre effektiviteten i selve bygningen og er primært rettet mod at gøre både bygninger og boliger så effektive som muligt. Dette dekret handler i grunden enten med alle nybyggeri bygninger eller med dem, der er villige til at blive solgt eller udlejes, og for så vidt er det obligatorisk at få dette certifikat i kraft.

Effekter af overbrug af energi

Bygninger, der er ramt af temperaturtab, der skyldes forkert isolering og med høje CO2-udledninger, giver større elektrisk strømforbrug, selv om det største ulempe er, at de udviser store mængder kuldioxid i atmosfæren, hvilket forværrer den globale opvarmningsproblemer og derfor , klimaændringer.
På grund af de problemer, der er opstået som følge af bygninger og boliger forkert isolering, er Spaniens såvel som Europas hovedmål at reducere sådanne forhøjede energiforbrug og gasforurenende emissioner også. Energimærke blev skabt af den samme grund, for at lære den virkelige tilstand af bygningen at kende, således at man kunne løse de eksisterende problemer vedrørende CO2 -emissioner og manglende lufttæthed. Desuden forventer de fra de forskellige forvaltninger, at de nybyggede bygninger for 2020 når næsten nul energiforbrug og dermed bidrager til miljøbevarelse.

"Billig energimærke - Få 3 tilbud"3 tilbud på isolering

Energimærkekonsulenter
  • Pnt Arkitekter ApS
  • Pihl Coating Entreprise A/S
  • BygTech A/S
  • Rydahl Byggesagkyndig
  • Moe A/S
  • Factum2 Gilleleje
  • Tegnestuen Carsten Brejning & Laila Nøttrup
  • Tømrer & Snedker Peter Nissen
  • Likan ApS
  • Freka Consult A/S

Billig VVS

Malerbud.dk

Få kontakt til de bedste energimærkekonsulenter


Pihl Coating Entreprise A/S

Rynkevangen 5
4400 Kalundborg
CVR: 16758272
www.pihl.dk

Teglgaard Tag & Facade ApS

Nykøbingvej 185
4800 Nykøbing F
CVR: 34724415
www.teglgaardtagogfacade.dk

Energi & boligvejledning

Valdemarsgade 50
4760 Vordingborg
CVR: 35819967
www.energiogboligvejledning.dk© 2019 - www.boligtilstand.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt