Billig energimærke - Få 3 tilbud

  • Få 3 lune tilbud på billig energimærke
  • Fortæl om dine ønsker på omkring 7½ minut
  • Spar mange penge på et billigt energimærke

Eksempler på
- Få 3 tilbud vejnavne

Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud på et billigt energimærke. Udfyld onlineformularen på under 7½ minut og beskriv dit behov for et energimærke. Derefter modtager du inden for kort tid 3 tilbud fra professionelle energimærke konsulenter, der gerne vil udarbejde et energimærke for dig. På denne måde kan du spare op til 20% på regningen i forhold til, hvis du selv skulle skaffe attraktive tilbud på energimærke hos forskellige konsulentfirmaer. Slip for at betale i dyre domme for en kvalitetssikret håndværker i dit nabolag. Det kan nogle gange være forholdsvis bøvlet, selv at få kontakt til en lokal engageret håndværker tæt på dig. I løbet af relativ kort tid modtager du gratis 3 hammerfede tilbud på udarbejdelse af et troværdigt energimærke.

Et energimærke er lovpligtigt ved salg af en bolig. Som sælger er det din pligt at få udarbejdet et energimærke af en beskikket energikonsulent. Derudover indeholder energimærket en oversigt over forslag til, energibesparende foranstaltninger samt råd om, hvordan energiforbruget i boligen kan reduceres.
Når du skal sælge din bolig, kan du på Boligtilstand.dk indhente 3 gratis tilbud på 3 forskellige rapporter (energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn) med det samme. Vores tilknyttede partnere udfærdiger energimærkning i hele Danmark. Alle partnere er certificerede og derfor godkendte til at lave tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn i høj kvalitet. Bestil her et uforpligtende tilbud på et billigt energimærke og eventuelt også en tilstandsrapport og et eleftersyn.

Reglerne om energimærkning findes i bekendtgørelse nr 61 af 27/01 2011 om energimærkning af bygninger. Reglerne indebærer, at sælger af en bolig skal fremlægge en gyldig energimærkning ved salg eller udleje af en bygning. Derudover skal større ejendomme med et etageareal på 1.000 m2 eller derover have udarbejdet jævnlig energimærkning hvert 7. år. Energimærkningen skal udarbejdes, inden gyldigheden af den seneste energimærkning af ejendommen udløber. En energimærkning er gyldig i 10 år. Såfremt der ved en given energimærkning er påvist en eller flere besparelser med en tilbagebetalingstid på mindre end 10 år (og de tilsammen udgør over 5 procent af energiforbruget), nedsættes gyldigheden af energimærket til 7 år.

Eksempler på lokale billig energimærke firmaer:

Tegnestuen Bondetinget 18
Bondetinget 18
4000 Roskilde
CVR: 11745636
Tlf. 46372400
Dansk-skimmel.dk
Vestergade 14 A
4690 Haslev
CVR: 35742158
www.dansk-skimmel.dk
Factum2 Viborg ApS
Gravene 2
8800 Viborg
CVR: 33863721
www.factum2.dk