🔵Hvad er Boligtilstand.dk?

  • Indsend din boligopgave til Boligtilstand.dk

  • Vi finder de 3 bedste firmaer til opgaven

  • Du får løst dit problem og sparer penge

🔵 Sådan fungerer Boligtilstand.dk

Tilbudsportalen Boligtilstand.dk er en både tidsbesparende og nyttig webtjeneste, som lover at sende dig de mest optimale boligtilbud. På ret kort tid leverer vi gratis 3 knaldgode tilbud på forskellig slags arbejde i boligen. Vores seriøse samarbejdspartnernetværk består af grundige og anerkendte håndværkerfirmaer over hele landet - også i din by. Vi opsporer gratis det stærkeste tilbud på dit boligproblem i dit nabolag hos professionelle håndværkere. Du har fundet prissiden Boligtilstand.dk, hvor du med det samme kan indhente 2-3 superbillige håndværkertilbud. Vore partnere har alt relevant udstyr og nøgleordene er bl.a håndelag, attraktive priser og god service. Indhent hurtigt den perfekte pris på en håndværkeropgave på ingen tid - derudover med usædvanlig god rabat. Vi skaffer 3 enormt gode boligtilbud på både byggetilsyn, energieffektivisering, energimærker og tilstandsrapporter. En helt gratis og lynhurtig service fra os til jer med priser, som gør godt i dit budget.

Med venlig hilsen

Boligtilstand.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse

3 tilbud boligtilbud: Solid kvalitet gennem hele processen

🔵 Hele ugen lokaliserer vi utallige sammenlignelige tilbud

Du modtager hele 3 gratis tilbud på opgaven og det er et smart tip til din privatøkonomi. Her er en fabelagtig tjeneste, du kan anvende igen og igen, og vi tager meget gerne hånd om dit problem. Alle dele af Odense er dækket af vores gruppe af boligkonsulenter og du kan få assistance til din sag, ligegyldig hvor i f.eks. Odense du bor.
Har du behov for hjælp til nybyggeri? Så få kontakt til grundige fagfolk. Odense´s boligkonsulenter tager hånd om f.eks. disse arbejdsopgaver: modernisering af køkken. Sådan undgår du selv at skulle indhente priser, sammenlign i stedet 3 tilbud hos Odense´s eksperter og du vælger selv, hvad for et tilbud du ønsker at drage fordel af.
I f.eks. 5000 Odense kan vi tilbyde dig hele 3 tilbud med løsninger, og det er godtnok simpelt at spare penge (ca 25-40 pct af den generelle pris). Det er en ganske enkelt gratis og hurtig starthjælp i hele Danmark, og vi tilbyder at opspore konkret bistand. I f.eks. 5000 Odense kan du få tilsendt den billigste pris på 44 timer, hvor certificerede firmaer lægger nogle udsøgte tilbud sammen til sagen.Kontakt boligtilstand.dk
Vi finder også tilbud indenfor disse emner 🔵  

58.000 ærlige gæster har den 24. april 2024 været inde omkring dette ekspertsøgningssystem.
Bygconsult ApS

Gjellerupbakken 20
7400 Herning
CVR: 34619476
www.bygconsult.com

Boligeftersyn ApS

Guldbergsgade 1
2200 København N
CVR: 31894840
www.boligeftersyn.dk

Vopa Ejendomsadministration ApS

Fruebjergvej 3 2
2100 København Ø
CVR: 36450088
www.vopa.dk