🔵Termografering - Få 3 tilbud

 • Termografering - Få 3 fortræffelige tilbud

 • Udfyld webformularen online på 4-5 minutter

 • Spar nemt 20-26% på termografi af din bolig

🔵Billig professionel termografering - helt nemt

Her på Boligtilstand.dk tilbyder vi at indhente 3 tilbud på billig professionel termografering - absolut gratis og uforpligtende. Beskriv dine ønsker til termografi af din bolig i skemaet på nogle minutter og send det herefter ind til os. I løbet af 22-32 timer tilsendes du 3 gennemarbejdede tilbud fra kompetente specialister, som gerne vil byde på din termografering opgave. Du kan få tæt på 25 procent i rabat fremfor hvis du selv skulle hente tilbud på opgaven.
På et indendørs termografisk billede viser de blå og grønne farver, hvor kulden kommer ind i huset. Ved at anvende en såkaldt termografisk måling, fjernes al tvivlen om der finder varmetab sted eller ej. Dermed kan du spare mange timer på håndværksarbejde, idet en termografisk måling indsnævrer de problematiske steder og er med til at udpege de nødvendige udbedringer, din bolig kræver. Få 3 tilbud på termografering allerede i dag!

3 tilbud termografering: Det er godtnok pærenemt at få håndværkertilbud

 🔵  

Behøver man at sige ja tak til et af de termograferingstilbud, man modtager?

Det er 100 procent uforpligtende og decideret gratis at modtage lækre termograferingstilbud via os. Derfor er det ikke et krav, at sige ja tak til nogle af de pristilbud, som du får. Men modtager du et termograferingstilbud, som er lige i øjet, så skal du bare vælge det i en fart.

 🔵  

Hvor bestiller man tre konkurrencedygtige termograferingstilbud?

Det er ret let: Du skal bare stille termograferingsopgaven i en nem formular - det kan overstås på kun få min. I løbet af 43 timer vil op til 3 termograferingsfirmaer nær dig kontakte dig med hver deres raske pristilbud.

 🔵  

Hvad er fordelen ved at anvende en professionel termograferingskonsulent?

En faglærd termograferingskonsulent, indebærer tryghed samt 100 % garanti for et utrolig godt resultat. Og sikkerhed og garanti er naturligvis vigtigt, når en termograferingsopgave skal ordnes. Vores fagpartnere har lang erfaring med professionelt termograferingsarbejde, og ved at benytte vores tilbudstjeneste slipper du for en masse besvær.

🔵Hvor forsvinder varmen hen?

Termografi er en varmeteknisk målemetode af boliger, der viser forskellen i temperaturen ude og inde ved hjælp af farver. Farverne viser, hvor varmen suser ud af huset og hvor kulden trænger ind og giver dermed et billede af, hvor varmen går tabt i boligen. Termografi udføres ved at anvende et infrarødt kamera, der kan registrere al infrarød stråling. Hvor overfladen er mest kold, er farven blå/grøn, og hvor der er mest varmt, vil farven være gul/rød.
Alle overflader i en bygning udsender varmestråling. Med et infrarødt kamera bølgelængden på varmestrålingen måles og omsættes til temperaturer. Et infrarødt billede vil vise, hvor boligen har sine svagheder og hvor man kan mindske varmetabet. For at få det optimale resultat er det vigtigt, at temperaturforskellen mellem indvendig og udvendig væg er mindst 15°C. Det anbefales ikke, at man termograferer ved en udetemperatur på over 5°C og termografering foregår derfor oftest i vinterhalvåret. Det er ikke kun gamle huse, der er utætte. Vore samarbejdspartnere kontrollerer mange nye huse, hvor ejeren har en mistanke om, at byggeriet ikke lever op til forventningerne. Med en frisk termografirapport i hånden har man en god mulighed for at påpege eventuelle fejl og mangler over for entreprenøren. Termografering er derfor også meget brugbar i forbindelse med opførelse af nye boliger.Termografering tjener sig hurtigt hjem

På et såkaldt termogram ser operatøren hurtigt, hvor varmen forsvinder ud, og hvor kulden bliver lukket ind i bygningen. Termografering kaldes også for berøringsfri måling og denne målingstype er anvendelig i rigtig mange situationer. For eksempel kan en termografi-operatør nemt finde utætte fjernvarmerør og han kan også hurtigt finde løse forbindelser i el-tavler. En af fordelene ved termografering er, at man enkelt og hurtigt kan gennemgå relativt store områder på kort tid. Termografering er en god investering. Forebyggende vedligehold kan altid betale sig, og driver du eksempelvis en produktionsvirksomhed, kan termografering spare dig for mange penge og samtidig optimere driftsikkerheden.

Termografering og bygningsinspektion

Er du i færd med at købe et nyt hjem eller investeringsejendom? Så er det sandsynligt, at du bliver nødt til en bygningskontrol. Vidste du, at termisk billeddannelse er en af ​​de mest effektive og ikke-invasive måder at inspicere en bygning på? Denne avancerede teknologi kan hurtigt opdage og diagnosticere potentielle problemer, før de bliver store problemer. Dette giver dig mulighed for at forhandle om købsprisen og sparer dig for at forkreje til dyre reparationer ned ad banen.

Hvilke problemer kan termografi identificere?

Nogle af de områder, der kan detekteres af et termisk billedkamera, omfatter:
 • Manglende eller defekt isolering
 • Mulige luftlækage fra bygningskamrene
 • Fugt, der kan være fanget i isoleringen i vægge og tage. Det kan også se fugt i den indre og ydre struktur
 • Hjælper med påvisning af forme og områder, der måske har været dårligt isolerede
 • Findes i flade tage, hvor vand kan infiltrere ind i bygningen
 • præcis placeringen af ​​termiske broer i huset
 • DetektererDetekterer muligt overtrædelser i varmtvandsrør
 • Detekterer fejl i husets strukturelle integritet
 • Skærme selv tørring af huset under konstruktion
 • Finder placeringen af ​​fejl i elektriske forbindelser
 • Registrerer fejl i varme- og forsyningsledninger