Termografering - Få 3 tilbud

  • Termografering - Få 3 fortræffelige tilbud
  • Udfyld webformularen online på 4-5 minutter
  • Spar nemt 20-26% på termografi af din bolig

Eksempler på
- Få 3 tilbud vejnavne

Her på Boligtilstand.dk tilbyder vi at indhente 3 tilbud på billig professionel termografering - absolut gratis og uforpligtende. Beskriv dine ønsker til termografi af din bolig i skemaet på nogle minutter og send det herefter ind til os. I løbet af 22-32 timer tilsendes du 3 gennemarbejdede tilbud fra kompetente specialister, som gerne vil byde på din termografering opgave. Du kan få tæt på 25 procent i rabat fremfor hvis du selv skulle hente tilbud på opgaven.
På et indendørs termografisk billede viser de blå og grønne farver, hvor kulden kommer ind i huset. Ved at anvende en såkaldt termografisk måling, fjernes al tvivlen om der finder varmetab sted eller ej. Dermed kan du spare mange timer på håndværksarbejde, idet en termografisk måling indsnævrer de problematiske steder og er med til at udpege de nødvendige udbedringer, din bolig kræver. Få 3 tilbud på termografering allerede i dag!

Termografi er en varmeteknisk målemetode af boliger, der viser forskellen i temperaturen ude og inde ved hjælp af farver. Farverne viser, hvor varmen suser ud af huset og hvor kulden trænger ind og giver dermed et billede af, hvor varmen går tabt i boligen. Termografi udføres ved at anvende et infrarødt kamera, der kan registrere al infrarød stråling. Hvor overfladen er mest kold, er farven blå/grøn, og hvor der er mest varmt, vil farven være gul/rød.
Alle overflader i en bygning udsender varmestråling. Med et infrarødt kamera bølgelængden på varmestrålingen måles og omsættes til temperaturer. Et infrarødt billede vil vise, hvor boligen har sine svagheder og hvor man kan mindske varmetabet. For at få det optimale resultat er det vigtigt, at temperaturforskellen mellem indvendig og udvendig væg er mindst 15°C. Det anbefales ikke, at man termograferer ved en udetemperatur på over 5°C og termografering foregår derfor oftest i vinterhalvåret. Det er ikke kun gamle huse, der er utætte. Vore samarbejdspartnere kontrollerer mange nye huse, hvor ejeren har en mistanke om, at byggeriet ikke lever op til forventningerne. Med en frisk termografirapport i hånden har man en god mulighed for at påpege eventuelle fejl og mangler over for entreprenøren. Termografering er derfor også meget brugbar i forbindelse med opførelse af nye boliger.

På et såkaldt termogram ser operatøren hurtigt, hvor varmen forsvinder ud, og hvor kulden bliver lukket ind i bygningen. Termografering kaldes også for berøringsfri måling og denne målingstype er anvendelig i rigtig mange situationer. For eksempel kan en termografi-operatør nemt finde utætte fjernvarmerør og han kan også hurtigt finde løse forbindelser i el-tavler. En af fordelene ved termografering er, at man enkelt og hurtigt kan gennemgå relativt store områder på kort tid. Termografering er en god investering. Forebyggende vedligehold kan altid betale sig, og driver du eksempelvis en produktionsvirksomhed, kan termografering spare dig for mange penge og samtidig optimere driftsikkerheden.

Eksempler på lokale termografering firmaer:

KlimaTec Danmark A/S
Brændmosevej 26
2690 Karlslunde
CVR: 39116103
www.klima-tec.dk
ISO-Test Gruppen ApS
Neblevej 1
4720 Præstø
CVR: 34227284
www.iso-test.dk
Energihuset Danmark ApS
Gungevej 2
2650 Hvidovre
CVR: 33510934
www.energihuset-danmark.dk