Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

  • Få 3 tilbud på billig erfaren bygningssagkyndig
  • Udfyld tekstformularen på ca 7-8 minutter
  • Spar 25-28% på en dygtig bygningssagkyndig

Få 3 Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud tilbud

Eksempler på
vejnavne i

Få 3 førsteklasses tilbud på en rutineret og billig bygningssagkyndig - absolut gratis og uforpligtende. Brug skemaet online på 7-8 minutter og fortæl os om din opgave til den bygningssagkyndige. Herefter modtager du inden for 32-46 timer tre skarpe tilbud fra bygningssagkyndige, som alle gerne vil hjælpe dig med dit byggeprojekt. Ved at benytte vores gratis tilbudsportal, kan du hurtigt spare op til 24% på salæret i forhold til standardprisen hos en bygningssagkyndig. Vores netværk af professionelle bygningssagkyndige tilbyder seriøs, omhyggelig, professionel bygnings- og byggeteknisk rådgivning, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov. Alt for mange mennesker kommer i byggetekniske vanskeligheder ved hussalg og huskøb, samt i forbindelse med udført håndværkerarbejde. Det kan i de fleste tilfælde undgås, ved sagkyndig byggeteknisk assistance - som ikke koster en formue.

En bygningssagkyndig er en uvildig fagmand, der medvirker til at byggeprojekter forløber planmæssigt og i overensstemmelse med gældende regler og love. Den bygningssagkyndige kan ligeledes assistere i forsikringssager og ved uenigheder med entreprenøren. Det gælder ved alle typer af boliger: Parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse samt andels- og ejerlejligheder - af énfamiliestørrelse, og i alle årgange og byggeår.
En bygningssagkyndig er en person, der er beskikket af erhvervsministeren til at udarbejde tilstandsrapporter og energimærkninger på bygninger. Den bygningssagkyndige gennemgår den pågældende bygning for synlige fejl og mangler, og udarbejder herefter en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten benyttes efterfølgende til at oplyse køber om ejendommens generelle tilstand ved overdragelsen, samt ved oprettelse af en ejerskifteforsikring. En beskikket bygningssagkyndig har mindst 5 års erfaring i at gennemgå og vurdere boliger og bygninger. En byggesagkyndig kan ikke forventes at opdage alle skjulte skader og kan derfor ikke gøres ansvarlig for disse eventuelle skjulte skader, der ofte er umulige at konstatere ved et huseftersyn. Til gengæld har den bygningssagkyndige et professionelt ansvar for at udfylde en korrekt og fyldestgørende tilstandsrapport.

Bestil 3 tilbud på en beskikket bygningssagkyndig fra Boligtilstand.dk. En beskikket bygningssagkyndig kan blandt andet udarbejde tilstandsrapporter af alle typer ejendomme. Vores tilknyttede bygningssagkyndige rykker ud i hele Danmark og tilbyder altid hurtig og professionel ekspedition. Brug skemaet og bestil en beskikket bygningssagkyndig – vi vender hurtigt tilbage med 3 gratis og uforpligtende tilbud.
Et huseftersyn foretages af en bygningssagkyndig, der er beskikket af Erhvervsministeriet. Han repræsenterer hverken køber eller sælger, men giver et objektivt og neutralt billede af husets generelle tilstand. En beskikket bygningssagkyndig er en professionel fagmand med en byggeteknisk grunduddannelse og derudover en uddannelse i regler for bygningsgennemgang. Endvidere har han mindst fem års erfaring i at gennemgå og vurdere bygninger. En bygningssagkyndig kan gøres ansvarlig for mangelfulde og/eller åbenlyst forkerte oplysninger i tilstandsrapporten. Til gengæld kan han ikke gøres ansvarlig for skjulte skader, som oftest er umulige at konstatere ved huseftersynet. Få 3 stærke tilbud på en pålidelig bygningssagkyndig i dag!

Få 3 Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud tilbud


Eksempler på lokale bygningssagkyndig firmaer:

Ingeniørfirmaet J&P
Stenhusvej 7
4300 Holbæk
CVR: 35241582
Hjemmeside
Moe A/S
Næstvedvej 1
4760 Vordingborg
CVR: 64045628
Hjemmeside
KlimaTec Danmark A/S
Brændmosevej 26
2690 Karlslunde
CVR: 39116103
Hjemmeside