Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

  • Få 3 tilbud på billig erfaren bygningssagkyndig
  • Udfyld tekstformularen på ca 7-8 minutter
  • Spar 25-28% på en dygtig bygningssagkyndig

Vi dækker også
postnummer

Få 3 førsteklasses tilbud på en rutineret og billig bygningssagkyndig - absolut gratis og uforpligtende. Brug skemaet online på 7-8 minutter og fortæl os om din opgave til den bygningssagkyndige. Herefter modtager du inden for 32-46 timer tre skarpe tilbud fra bygningssagkyndige, som alle gerne vil hjælpe dig med dit byggeprojekt. Ved at benytte vores gratis tilbudsportal, kan du hurtigt spare op til 24% på salæret i forhold til standardprisen hos en bygningssagkyndig. Vores netværk af professionelle bygningssagkyndige tilbyder seriøs, omhyggelig, professionel bygnings- og byggeteknisk rådgivning, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov. Alt for mange mennesker kommer i byggetekniske vanskeligheder ved hussalg og huskøb, samt i forbindelse med udført håndværkerarbejde. Det kan i de fleste tilfælde undgås, ved sagkyndig byggeteknisk assistance - som ikke koster en formue.

En bygningssagkyndig er en uvildig fagmand, der medvirker til at byggeprojekter forløber planmæssigt og i overensstemmelse med gældende regler og love. Den bygningssagkyndige kan ligeledes assistere i forsikringssager og ved uenigheder med entreprenøren. Det gælder ved alle typer af boliger: Parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse samt andels- og ejerlejligheder - af énfamiliestørrelse, og i alle årgange og byggeår.
En bygningssagkyndig er en fagperson, som er beskikket af erhvervsministeren til at udarbejde alle typer af energimærkninger og tilstandsrapporter på boliger, bygninger mv. En bygningssagkyndig fagmand gennemgår bygningen fra A til Z for synlige fejl og mangler. Herefter udarbejder han en detaljeret tilstandsrapport. Denne tilstandsrapport benyttes sidenhen til at informere en potentiel køber om bygningens generelle tilstand. Den benyttes ligeledes ved oprettelse af en såkaldt ejerskifteforsikring. En beskikket bygningssagkyndig har mindst 5 års erfaring i at gennemgå og vurdere boliger og bygninger. En byggesagkyndig kan ikke forventes at opdage alle skjulte skader og kan derfor ikke gøres ansvarlig for disse eventuelle skjulte skader, der ofte er umulige at konstatere ved et huseftersyn. Til gengæld har den bygningssagkyndige et professionelt ansvar for at udfylde en korrekt og fyldestgørende tilstandsrapport.

Bestil 3 tilbud på en beskikket bygningssagkyndig fra Boligtilstand.dk. En beskikket bygningssagkyndig kan blandt andet udarbejde tilstandsrapporter af alle typer ejendomme. Vores tilknyttede bygningssagkyndige rykker ud i hele Danmark og tilbyder altid hurtig og professionel ekspedition. Brug skemaet og bestil en beskikket bygningssagkyndig – vi vender hurtigt tilbage med 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Eksempler på lokale bygningssagkyndig firmaer:

Nordisk Engineering ApS
Skyttevej 2
8950 Ørsted
CVR: 26989485
www.nordic-engineering.dk
3xB Rådgivende Ingeniør ApS
Hammerensgade 1
1267 København K
CVR: 33062060
www.3bbb.dk
HECKYgruppen
Eskærhøjvej 41C
6100 Haderslev
CVR: 32861075
www.hecky.dk