Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud

"Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud"

God og billig bygningssagkyndig - få 3 gratis tilbud

Få 3 førsteklasses tilbud på en rutineret og billig bygningssagkyndig - absolut gratis og uforpligtende. Brug skemaet online på 7-8 minutter og fortæl os om din opgave til den bygningssagkyndige. Herefter modtager du inden for 32-46 timer tre skarpe tilbud fra bygningssagkyndige, som alle gerne vil hjælpe dig med dit byggeprojekt. Ved at benytte vores gratis tilbudsportal, kan du hurtigt spare op til 24% på salæret i forhold til standardprisen hos en bygningssagkyndig. Vores netværk af professionelle bygningssagkyndige tilbyder seriøs, omhyggelig, professionel bygnings- og byggeteknisk rådgivning, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov. Alt for mange mennesker kommer i byggetekniske vanskeligheder ved hussalg og huskøb, samt i forbindelse med udført håndværkerarbejde. Det kan i de fleste tilfælde undgås, ved sagkyndig byggeteknisk assistance - som ikke koster en formue.

Modtag 3 tilbud på en prof byggesagkyndig

En bygningssagkyndig er en uvildig fagmand, der medvirker til at byggeprojekter forløber planmæssigt og i overensstemmelse med gældende regler og love. Den bygningssagkyndige kan ligeledes assistere i forsikringssager og ved uenigheder med entreprenøren. Det gælder ved alle typer af boliger: Parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse samt andels- og ejerlejligheder - af énfamiliestørrelse, og i alle årgange og byggeår.
En bygningssagkyndig er en fagperson, som er beskikket af erhvervsministeren til at udarbejde alle typer af energimærkninger og tilstandsrapporter på boliger, bygninger mv. En bygningssagkyndig fagmand gennemgår bygningen fra A til Z for synlige fejl og mangler. Herefter udarbejder han en detaljeret tilstandsrapport. Denne tilstandsrapport benyttes sidenhen til at informere en potentiel køber om bygningens generelle tilstand. Den benyttes ligeledes ved oprettelse af en såkaldt ejerskifteforsikring. En beskikket bygningssagkyndig har mindst 5 års erfaring i at gennemgå og vurdere boliger og bygninger. En byggesagkyndig kan ikke forventes at opdage alle skjulte skader og kan derfor ikke gøres ansvarlig for disse eventuelle skjulte skader, der ofte er umulige at konstatere ved et huseftersyn. Til gengæld har den bygningssagkyndige et professionelt ansvar for at udfylde en korrekt og fyldestgørende tilstandsrapport.
Bestil 3 tilbud på en beskikket bygningssagkyndig fra Boligtilstand.dk. En beskikket bygningssagkyndig kan blandt andet udarbejde tilstandsrapporter af alle typer ejendomme. Vores tilknyttede bygningssagkyndige rykker ud i hele Danmark og tilbyder altid hurtig og professionel ekspedition. Brug skemaet og bestil en beskikket bygningssagkyndig – vi vender hurtigt tilbage med 3 gratis og uforpligtende tilbud.

"Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud"Hvad laver en bygningssagkyndig?

Som akkrediteret bygningssagkyndig udfører vores virksomhedsejer alle vores bygningsinspektioner. Men hvad er en akkrediteret bygningssagkyndig? En bygningssagkyndig kan defineres som en person af en af ​​følgende kategorier:
 • En designer, der er ansvarlig for dokumentation, certificering og / eller inspektion af bygningsarbejde og / eller VVS.
 • En bygningsundersøger, der er ansvarlig for dokumentvurdering, certificering eller inspektion af bygningsarbejde eller bygninger
 • En bygherre, der er ansvarlig for certificering og styring af byggearbejde
Fordele ved at være byggesagkyndig
En del af fordelene ved at registrere som byggepraktiserende er:
 • Evne til at påtage sig større job
 • Bringer legitimitet til dig forretning
 • Fremhæver dine færdigheder og kvalifikationer
 • At give kunderne ro i sindet

Har jeg brug for en bygningskontrol før auktion?

Hvis du tænker på at købe en ejendom på auktion, er det afgørende, at du organiserer en bygningskontrol forud for auktionsdagen.
Hvorfor har jeg brug for en bygningskontrol før auktionsdagen?
Fordi hvis du er den succesfulde byder på auktion, er du påkrævet ved lov at fuldføre købet. Det betyder at underskrive kontrakten og betale dit depositum på stedet. Der er ingen afkølingstid, hvor du kan få din økonomi i orden og arrangere en bygningskontrol. Ejendommen er din ubetinget.

Kommercielle bygningsinspektioner forklaret

Som navnet antyder, er en kommerciel bygningskontrol processen med at inspicere en bygning for at hjælpe med at identificere skjulte fejl, som en potentiel køber måske ikke er økonomisk forberedt til og for at afgøre, om bygningen overholder forretningsreglerne. En kommerciel bygning inspektion giver også ro i sindet ved at forsikre, at du investerer i den rigtige kommercielle ejendom.
En bygning inspektion anbefales til dem, der ønsker at investere i eller købe en kommerciel ejendom, såvel som dem, der administrerer dem. Bortset fra ejendoms købere kan sælgere af kommercielle bygninger også drage fordel af at have deres ejendom inspiceret af fagfolk, da det giver dem en klar ide om den sande værdi af deres ejendom.

"Bygningssagkyndig - Få 3 tilbud"Få 3 gratis Ageras Advokattilbud

Bygningssagkyndige
 • TP-design
 • Kim Olsson A/S
 • Arkitekt og Ingeniørfirma B.K. Consult A/S
 • A.N.Arkitekter
 • Arkitekterne Himmerland
 • Teknikergruppen Nord APS
 • Knud Erik Møller´s Tegnestue
 • BMH Rådgivning ApS
 • Botjek Odense A/S
 • Energihuset Danmark ApS

3 tilbud på varmepumper

3 tilbud på isolering

Har du hørt at...
... du også kan bestille op til 3 skarpe tilbud på en solid murer i dit nabolag.

Få gratis 3 tilbud fra lokale firmaer


Bygningskonsulent Søren F. Jensen

Østre Strandvej 13
2670 Greve
CVR: 19667804
www.bygnings-energikonsulent.dk

Jysk Industri & Skadeservice ApS

Fabriksvej 38
7600 Struer
CVR: 39904772
www.jiss.dk

A.N.Arkitekter

Trapsandevej 36
7700 Thisted
CVR: 15311347
www.anarkitekter.dk© 2019 - www.boligtilstand.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt