Billig tilstandsrapport - Få 3 tilbud

  • Billig tilstandsrapport! Her får du 3 gratis tilbud!
  • Fortæl os om dine ønsker på mindre end 6 minutter
  • Spar 21% med 3 tilbud på en billig tilstandsrapport

Lokale veje
- Få 3 tilbud

Få - gratis og uforpligtende - 3 personlige tilbud på en billig tilstandsrapport. Udfyld formularen online på under fire minutter og beskriv dit behov for en tilstandsrapport. Inden for 44 timer vil du modtage 3 tiltalende tilbud fra byggesagkyndige, som gerne vil udarbejde en tilstandsrapport for dig. Du kan opnå en rabat på ca 30 procent ved at benytte vores gratis onlineportal til at indhente spændende priser og tilbud 3 steder. Tilstandsrapporten udarbejdes altid af en 100% uvildig bygningssagkyndig.
Det er sælgers ansvar at få udarbejdet en tilstandsrapport forud for et boligsalg. Samtidig skal du som sælger være opmærksom på, at det er dit ansvar at forevise køberen tilstandsrapporten, da du ellers ikke er friholdt for ansvar - selv efter gennemført hushandel. Med en tilstandsrapport på plads - som i øvrigt er lovpligtigt - er du som sælger bedre dækket i forhold til skader, der først opdages, efter at bolighandlen er gennemført.

En tilstandsrapport af private boliger, andelsboliger, ejerlejligheder og sommerhuse er et vigtigt redskab og dokumentation i forbindelse med en bolighandel. En tilstandsrapport og evt. en energimærkning siger samlet set noget om boligens tilstand med hensyn til synlige skader og eventuelle andre skader samt angiver, hvilken energimæssig tilstand, boligen er i. Alle tilstandsrapporter skal udarbejdes af en professionel byggesagkyndig.
En tilstandsrapport er en byggeteknisk gennemgang af en bygning eller ejendom, der gør det muligt for sælger, at tegne en ejerskifteforsikring og dermed frigøre sig fra 10 års ansvaret for skjulte fejl og mangler. Tilstandsrapporten beskriver eventuelle skader og risiko for fremtidige skader på bygningen. Rapporten gennemgår boligen og oplyser, hvor boligen er i dårligere stand end tilsvarende boliger med samme alder. Tilstandsrapporten udarbejdes af en særlig byggesagkyndig, der vurderer skader, tegn på mulige skader og forhold, som giver risiko for skader. Der udarbejdes normalt kun tilstandsrapport på huse, mens tilstandsrapporter på ejerlejligheder ikke er normalt. En sådan rapport skal omfatte både den enkelte ejerlejlighed og hovedejendommen.

En tilstandsrapport indebærer at sælger som hovedregel frigøres for ansvaret for skader på bygningen. Derudover får køber en grundig viden om ejendommens tilstand og kan eventuelt vælge at forsikre sig mod uventede ekstraregninger.
Internetsiden Boligtilstand.dk er en både nem og avanceret internetservice, der tilbyder at skaffe supergode tilbud på tilstandsrapporter. Med vores smarte online prisportal tilbyder vi, at give dig tre tiltalende tilstandsrapport tilbud fra reelle billige synsfolk i dit nabolag. Det koster maks 9 minutter at udfylde opgaven i tilstandsrapport-skemaet og indsende den til os.
Beskriv opgaven i tilbudsformularen på kort tid og modtag 2-3 konkurrencedygtige tilbud fra velegnede boligeksperter. Betal ikke overpris for en anerkendt tilstandsrapportmand i nærheden af dig. Du er landet på portalen Boligtilstand.dk, hvor du nemt kan få 2-3 rare tilbud på udarbejdelse af en tilstandsrapport.
Brug vores gratis internetside Boligtilstand.dk her og spar let ca 31 pct. Vi mailer dig 3 overordentlig gode tilbud på tilstandsrapport. Find nemt reelle konsulentfirmaer her på onlineportalen Boligtilstand.dk.

Eksempler på lokale billig tilstandsrapport firmaer:

Hagelund & Jensen Byg A/S
Maskinvej 6
2860 Søborg
CVR: 30692756
www.hagelund-jensen.dk
Bygconsult ApS
Gjellerupbakken 20
7400 Herning
CVR: 34619476
www.bygconsult.com
Møllers Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Trafikcenter Sæby Syd 2
9300 Sæby
CVR: 33045301
www.mts2004.dk