Elinstallationsrapport - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på elinstallationsrapport
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar 25% på en billig el-installationsrapport

Eksempler på
vejnavne

Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på en billig elinstallationsrapport. Udfyld online formularen på 3 minutter og beskriv dit behov for en el-installationsrapport. Herefter modtager du inden for 24 timer tre stærke tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil udarbejde en elinstallationsrapport for dig. Sådan kan du spare 25% på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på elinstallationsrapport hos forskellige bygningssagkyndige.
Formålet med et eleftersyn er, at undersøge funktionsdygtigheden af alle elinstallationer - såvel sikkerhedsmæssigt som praktisk. Det gøres ved at kontrollere, om elinstallationerne er beskyttet i tilstrækkelig grad mod brandfare, stød mv. Du skal også være opmærksom på, at en elinstallationsrapport er obligatorisk ved boligsalg, hvis man ønsker at tegne en ejerskifteforsikring. Klik på den grønne knap og udfyld formularen på 3 minutter allerede i dag!

En elinstallationsrapport udarbejdes af en autoriseret og certificeret elinstallatør. El-installatøren repræsenterer hverken sælger eller køber, men laver en professionel uvildig gennemgang af de elektriske installationer. Han har især fokus på installationernes lovlighed og funktionsdygtighed. Den færdige elinstallationsrapport indeholder resultatet af gennemgangen af bygningens elinstallationer. Gennemgangen af de elektriske el-installationer skal foretages i de bygninger, der hører med til den almindelige beboelsesfunktion. Dvs. selve boligen, eventuelt carport/garage og brændeskur. Boligens lofts- og kryberum er ligeledes omfattet af gennemgangen.

Huseftersynsordningen omfatter både huseftersyn og eleftersyn under et ejerskifte. Sælgeren skal bestille et eleftersyn hos en autoriseret elinstallatør. Sælgeren får derefter en elinstallationsrapport og indhenter herefter et tilbud på ejerskifteforsikring, som fremsendes til køber, inden købsaftalen skal underskrives. På den måde kan sælger fritages for det normale 10-årige sælgeransvar. Elinstallatøren gennemgår boligens elinstallationer for at kunne tegne et uvildigt og professionelt billede af, om bygningens elinstallationer er lovlige og funktionsdygtige. Man kan klage, hvis elinstallatøren har overset funktionsfejl, ulovlige forhold eller har begået andre fejl, så elinstallationsrapporten ikke giver et korrekt billede af boligens elinstallationer.

Eksempler på lokale elinstallationsrapport firmaer:

A.N.Arkitekter
Trapsandevej 36
7700 Thisted
CVR: 15311347
www.anarkitekter.dk
MER-EL ApS
Bondehøjvej 3
2630 Taastrup
CVR: 28675070
www.mer-el.com
JDM Rådgivende Ingeniør ApS
Almindingen 43
2870 Dyssegård
CVR: 32277292
www.jdm-ing.dk