Energieffektivisering - Få 3 tilbud

"Energieffektivisering - Få 3 tilbud"

Optimal energieffektivisering - Få 3 tilbud nu

Få 3 fortræffelige tilbud på billig og kompetent energieffektivisering - 100 pct gratis. Udfyld formularen online på 5 minutter og fortæl om dine ønsker og ideer til energieffektivisering af din bolig. Herefter modtager du inden for få dage tre billige tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil komme med forslag til effektiv energieffektivisering af din bolig.
Vores tilknyttede energirådgivere driver effektiviseringsprocessen frem mens du bevarer både overblik og beslutningskraft. På den måde hjælpes du til at gennemføre projektet, så du hurtigt kan reducere dine energiomkostninger og mærke besparelserne i budgettet. Mange danske virksomheder arbejder med udvikling af energieffektive produkter og det har på boligområdet bidraget til, at boligejerne har kunnet reducere deres energiforbrug betragteligt.

Få optimeret dit energiforbrug og spar mange penge

Der er solidt potentiale i at samfundet fremmer energieffektivisering og fleksibel energiforbrug i danske boliger ved at stille data om boligmassen og deres nuværende energiforbrug til rådighed på en ny måde.
Folketinget har som følge dera vedtaget at gennemføre et initiativ kaldet "Energieffektive og Intelligente Bygninger". Dette initiativ har som formål, at fremme og synliggøre fleksibelt energiforbrug og energieffektivisering i den danske boligmasse ved aktivt at anvende data om bygninger og disses energiforbrug.
Der er derfor afsat en pulje på 11,3 millioner kroner per år i perioden 2016 til og med 2019, der i øjeblikket administreres i Energistyrelsen.
Denne puljen kan anvendes til tilskud og analyser til udvikling- og demonstrationsprojekter, der falder ind under formålsparagraffen. Energistyrelsen vurderer og fastlægger løbende tilskudsprogrammer og modtager ansøgninger om tilskud fra puljen.
En energieffektiviseringsproces kan for eksempel foregå på følgende måde: Først identificerer og prioriterer de mulige projekter for besparelser. Herefter planlægges, hvordan mulighederne kan føres ud i livet og til sidst udarbejdes et beslutningsoplæg til gennemførelse af ændringerne i din bolig. Klik på den grønne knap og udfyld formularen på 5 minutter. Ved hjælp af energieffektivisering kan du spare mange penge på energiforbruget i din bolig.

"Energieffektivisering - Få 3 tilbud"Skal du skifte til vedvarende energi?

Vedvarende energikilder har været stigende i boliger, især i de sidste 20 år. At skifte til en vedvarende energikilde kan være til gavn for at skære ned på din energiregning, men forskellige hjem kræver forskellige kilder. Vi anbefaler at starte med en energirevision for at afgøre, om dit hjem har brug for energiforbedringer inden for vedvarende energi. Hvis hjemmet har udkast eller dårlig isolering, kan vedvarende energikilder ikke være så effektive. Når vi har gennemført din omfattende boligrevision af energi, kan vi lave anbefalinger til forbedring af dit hjems energieffektivitet og foreslå vedvarende kilder som solpaneler eller jordvarmepumper. Lær mere om disse vedvarende energikilder.

Hvad er solpaneler?

Et solpanel tager energi ind kaldet fotoner fra solens stråler. Fotonen genererer elektricitet til dit hjem.
Hvad er fordelene ved solpaneler?
En velkendt fordel ved solpaneler reducerer din energiregning på grund af de paneler, der driver dit hjem. Solpaneler kommer ofte med rabatmuligheder, hvilket er en anden pengebesparende fordel. Derudover afhænger af hvor du bor, skattekreditter er tilgængelige for dig.
En anden velkendt fordel ved solpaneler er at hjælpe miljøet. Ved at strømme dit hjem fra solpanelerne så meget som muligt reducerer du dine boliger drivhusgasemissioner. Med solpaneler bruger dit hjem ikke så meget fossile brændstoffer.

Beholde eller fjerne ventilatorer?

Hele huset ventilatorer har eksisteret i årevis. De har begyndt at vinde popularitet de seneste år igen på grund af deres energibesparelser over A/C-systemer, men skal du beholde eller fjerne en eksisterende ventilator? Vi kører dig gennem fordele og ulemper ved et helt hus ventilator.
Hvad er et helt hus ventilator?
En helt hus ventilator findes i det højeste niveau af et hus, normalt i loftet, der adskiller hjemmet fra loftet, og i midten af ​​huset. Ventilatoren styres af sin egen switch og kører normalt i løbet af den fedeste del af dagen, typisk om natten eller tidligt om morgenen. Hele huset ventilator er vant til at udstråle varm luft fra hjemmet og trække i luften, der er køligere udefra.

"Energieffektivisering - Få 3 tilbud"Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Energikonsulenter
  • US Huseftersyn ApS
  • Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S
  • Botjek Center Nordkøbenhavn ApS
  • Arkitekt Jarl v/Henrik Joachim Jarl
  • Dansk-skimmel.dk
  • Solex VVS
  • Arkitektfirmaet Arne Birk
  • Finn A. Christensen A/S
  • Vest Consult
  • Thorvald Mathiesen, Rådgivende Ingeniørfirma ApS

3 tilbud på varmepumper

Husker du at...
... du også kan bestille op til 3 prisgodkendte overslag på en autoriseret træfælder hvis du skal bruge sådan en.

Del siden:

Firmaer fra branchen: Energikonsulenter


Bygningskonsulent Søren F. Jensen

Østre Strandvej 13
2670 Greve
CVR: 19667804
www.bygnings-energikonsulent.dk

Jysk Industri & Skadeservice ApS

Fabriksvej 38
7600 Struer
CVR: 39904772
www.jiss.dk

Botjek Center Øst ApS

Taastrup Hovedgade 94
2630 Taastrup
CVR: 27513840
www.botjek.dk© 2019 - www.boligtilstand.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt