Energieffektivisering - Få 3 tilbud

  • Få 3 absolut gratis tilbud på energieffektivisering
  • Udfyld webformularen på mindre end 4 minutter
  • Få helt op til 30% i rabat på energieffektivisering

Veje - Få 3 tilbud

Få 3 fortræffelige tilbud på billig og kompetent energieffektivisering - 100 pct gratis. Udfyld formularen online på 5 minutter og fortæl om dine ønsker og ideer til energieffektivisering af din bolig. Herefter modtager du inden for få dage tre billige tilbud fra bygningssagkyndige, der gerne vil komme med forslag til effektiv energieffektivisering af din bolig.
Vores tilknyttede energirådgivere driver effektiviseringsprocessen frem mens du bevarer både overblik og beslutningskraft. På den måde hjælpes du til at gennemføre projektet, så du hurtigt kan reducere dine energiomkostninger og mærke besparelserne i budgettet. Mange danske virksomheder arbejder med udvikling af energieffektive produkter og det har på boligområdet bidraget til, at boligejerne har kunnet reducere deres energiforbrug betragteligt.

Der er solidt potentiale i at samfundet fremmer energieffektivisering og fleksibel energiforbrug i danske boliger ved at stille data om boligmassen og deres nuværende energiforbrug til rådighed på en ny måde.
Folketinget har som følge dera vedtaget at gennemføre et initiativ kaldet "Energieffektive og Intelligente Bygninger". Dette initiativ har som formål, at fremme og synliggøre fleksibelt energiforbrug og energieffektivisering i den danske boligmasse ved aktivt at anvende data om bygninger og disses energiforbrug.
Der er derfor afsat en pulje på 11,3 millioner kroner per år i perioden 2016 til og med 2019, der i øjeblikket administreres i Energistyrelsen.
Denne puljen kan anvendes til tilskud og analyser til udvikling- og demonstrationsprojekter, der falder ind under formålsparagraffen. Energistyrelsen vurderer og fastlægger løbende tilskudsprogrammer og modtager ansøgninger om tilskud fra puljen.

En energieffektiviseringsproces kan for eksempel foregå på følgende måde: Først identificerer og prioriterer de mulige projekter for besparelser. Herefter planlægges, hvordan mulighederne kan føres ud i livet og til sidst udarbejdes et beslutningsoplæg til gennemførelse af ændringerne i din bolig. Klik på den grønne knap og udfyld formularen på 5 minutter. Ved hjælp af energieffektivisering kan du spare mange penge på energiforbruget i din bolig.

Eksempler på lokale energieffektivisering firmaer:

Consult-88 ApS
Kongens Vænge 173
3400 Hillerød
CVR: 35382259
www.consult-88.dk
PS Hussyn
Mosekæret 6
3660 Stenløse
CVR: 30105931
www.ps-hussyn.dk
Factum2 Viborg ApS
Gravene 2
8800 Viborg
CVR: 33863721
www.factum2.dk