🔵Energikonsulent - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på en billig energikonsulent

  • Udfyld formularen online på under 7 minutter

  • Spar op til 24% på en billig energikonsulent

🔵 Find en god og billig energikonsulent med 3 tilbud

Få 3 hammerfede tilbud på en billig og engageret lokal energikonsulent - gratis og uforpligtende. Udfyld onlineskemaet og beskriv din opgave til energikonsulenten. Herefter får du inden for 40 timer 3 tilbud fra professionelle energikonsulenter, der gerne vil byde på din opgave.
Spar energi og penge med besøg fra en energikonsulent! Et besøg af en energikonsulent kan ikke kun spare miljøet for unødvendigt energiforbrug. Det kan også spare dig for mange udgifter! Energikonsulenten kommer med forslag til, hvordan du kan optimere ventilation, isolering og varme og på den måde nedsætte energiforbruget i din bolig med Energieffektivisering. Klik på knappen og indhent 3 tilbud på en billig energikonsulent nu!
Vores tilknyttede energikonsulenter laver energimærkninger over hele landet til særdeles konkurrencedygtig priser. Bestil en certificeret energikonsulent allerede i dag! Kun certificerede energikonsulenter kan foretage den vurdering, der skal til for at udarbejde et energimærke. Hvis du bestiller en energikonsulent via os, vil alle forhold og installationer i din bolig blive gennemgået, og du vil modtage gode råd og forslag til besparelser.
Formålet med energimærkning af bygninger er at fremme energibesparelser i Danske boliger. En energimærkning består af 2 dele, som tilsammen beskriver en bygnings energimæssige tilstand og dens tilhørendebesparelsespotentiale:
- Første del, hvor bygningen placeres på energimærkeskalaen.
- Anden del, der indeholder forslag til energibesparende og energiforbedrende tiltag.

3 tilbud energikonsulent: Få favorable prisnedslag året rundt

 🔵  

Hvad kan man anvende Boligtilstand.dk til?

Boligtilstand.dk er en 100 pct gratis og uforpligtende veletableret tjeneste, hvor du kan modtage 3 prægtige tilbud på alle slags energikonsulentopgaver f.ex. i region Sjælland. Du scorer muligvis en rask rabat på mindst 37 procent.

 🔵  

Hvorfor er det nødvendigt, at benytte en professionel energikonsulent?

I får tryghed samt garanti for et professionelt slutresultat, ved at anvende en faglærd energikonsulent. Og det er indlysende nok vigtigt, når en energikonsulentopgave skal ordnes. Vores samarbejdspartnere har betydelig erfaring med professionelt energikonsulentarbejde, og ved at benytte denne energikonsulentservice undgår du en masse bøvl.

 🔵  

Kan man kontakte Boligtilstand.dk?

På kontaktsiden finder du en kontaktformular, som kan udfyldes og indsendes. Der svares gerne i løbet af 2 dage.

🔵 Vi sørger for at opspore den stærkeste pris i for eks. 2750 Ballerup

Undertiden er det vanskeligt, at opspore de gode tilbud uden hjælp men vi står klar til at løse dine energikonsulentproblemer, og vi lover at lokalisere den rigtige pris i dag. Vi tilbyder dig den rigtige pris for eks. i region Syddanmark så overlad al besværet til os. Vi opsnuser hele 3 konkurrencedygtige energikonsulenttilbud hele ugen, hvorefter du kan udse det, du finder mest interessant.
Energikonsulentarbejde i for eks. Ballerup - Få tilbud på perfekt energikonsulenthjælp allerede i dag, så sikrer du dig rundt regnet 36% i besparelse. Lynhurtig og billig energikonsulentservice over hele Danmark udføres, hvor topmotiverede energikonsulenter slås om at bistå med energikonsulentassistance. Dette landsdækkende netværk af energikonsulenter står til din disposition, og mange forbrugere får et godt prisnedslag på for eks. batt-isolering.
Bliv ikke snydt af en fusker - for eks. i region Nordjylland er veletablerede energikonsulenter interesseret i at få klaret dit energikonsulentproblem. Samtlige adresser i for eks. Ballerup er inkluderet i vores netværk af billige energikonsulentfirmaer og vi kan hjælpe dig med din sag, ligegyldig hvor for eks. i Ballerup kommune du befinder dig. Du kan slippe for at betale mere end nødvendigt for din energikonsulentopgave, fordi på boligtilstand.dk kan vi bistå dig fuldkommen uden forpligtelser med at få en fortrinlig besparelse (i nærheden af 51%).Defekte apparater forårsager sundhedsrisici

Vi har skrevet flere artikler på vores Facebook-side på det seneste, hvor Illinois-nyhedsforretninger har rapporteret om historier, der involverer fejl i apparatet, der medfører alvorlige problemer med sundhed og sikkerhed. Korrekt forebyggelse og vedligeholdelse kan forhindre disse typer af historier.
Det er vigtigt at sikre, at dine apparater fungerer korrekt. Som led i alle vores energirevisioner udfører vi sikkerhedstest for kulilte og gaslækager.
"4 udskrevet fra hospitalet efter hjemmet fyldes med dødeligt niveau af kulilte". Den seneste artikel fra Chicago Tribute involverer 4 personer, der gik ud på grund af høje niveauer af kulilte i hjemmet. Her er en ekspert, der illustrerer situationen:
Brand embedsmænd sagde, at de fandt ovndøren åben og alle fire komfurbrændere på, opvarmning af gryder af vand som en provisorisk befugter, sagde embedsmænd. Ovnen var på, men funktionssvigt, hvorfor ovnen og brænderne sikkert var på. Vi anbefaler stærkt, at du ikke gør det. Hvis du har et problem med ovnen, bedes du få ovnen kontrolleret. Få det repareret. Brug ikke ovnen til at opvarme huset. Brug ikke brænderne. Brug ikke ovnen.
Nøgleudtagningspunkterne for at lære fra inkluderer:
Der var ingen kulilte detektor i huset - mens kulilte detektorer går ud på niveauer, der stadig kan forårsage skade, det ville have advaret folk i dette hjem af problemet. Det er dog vigtigt at også teste kulilte detektorer og erstatte dem hvert 10. år.
Kulmonoxidudslippet kom sikkert fra enten ovnen eller komfuret - artiklen nævner, at ovnen ikke fungerede korrekt, så de brugte ovnen til varme og komfuret øverst til en befugter, hvoraf ingen er ideelle situationer.

Tørretumbler-brand forårsager 200.000,- kr i skade

En novemberartikel fra Journal Star (Peoria, Illinois) rammer meget tæt på hjemmet, da en brand startede på grund af den "beskidte udstødningsventilator fra gas tørretumbleren. Nøgleudtagningspunkterne for at lære fra er:
Rengør dine tørretumbler regelmæssigt - det betyder, at røret løber fra din tørretumbler til ydersiden og er noget, du kan gøre selv, hvis du vil.
"Skoler vil til at installere kulilte detektorer efter lækage gjorde 140 elever syge". I september rapporterede staten Journal Register (Springfield, Illinois), at en "en brudt ovn udluftning" kulmonoxid niveauer, der forårsagede snesevis af studerende at blive taget til hospitalet.
En relateret artikel om dette emne sagde årsagen var et vandvarmerør, der fungerede som følge af lækage og siger:
Kulmonoxid er en stille morder, fordi du ikke er klar over, at du absorberer den. Kulmonoxid kan dræbe dig, hvis eksponeringen er lang nok. Der blev taget folk til hospitalet, som ikke var i kritisk tilstand, men meget alvorlig tilstand. Nøglen til afhentningspunkter for at lære fra inkluderer: Uanset om det var ovnen eller vandvarmeren, er begge kilder til kuliltelejinger - det er derfor Vi tester dem begge under vores revisioner.

 🔵  

Fra 2015 og frem til den 4. december 2023, har vi faciliteret godt og vel 48.000 fuldførte opgaver.
Dansk Bygge og Energirådgivning

H.C. Ørsteds Vej 37
2000 Frederiksberg C
CVR: 77732411
www.dboe.dk

Murbyg ApS

Bygmestervej 2
2400 København NV
CVR: 10003318
www.murbyg.dk

Steenstrup & Schmidt ApS

Gillesbjergvej 4
5900 Rudkøbing
CVR: 28674392
Tlf. 38814066